مقاله بررسی اثر مکمل سینبیوتیک و محدودیت غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر مکمل سینبیوتیک و محدودیت غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مکمل سینبیوتیک و محدودیت غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
این پژوهش از اوایل بهمن ماه تا اواسط اسفند ماه سال 1389 در مجتمع آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد واحد یاسوج به روی 144 جوجهی گوشتی نژاد کاب 500 انجام پذیرفت . در این تحقیق تأثیر بکارگیری محدودیت غذایی همراه با تغذیه پروبیوتیک و پریبیوتیک تحت عنوان سینبیوتیک بر عملکرد جوجههای گوشتی مورد ارزیابی قرار گرفت. پرندگان در 12 قفس به مدت 42 روز پرورش یافتند . جیره پایه با تراکم پایین مواد مغذی طبق توصیههای NRC (1994) تهیه گردید و با مقادیر توصیه شده از پروبیوتیک و پریبیوتیک مکمل گردید. در طی آزمایش میزان مصرف غذا و وزن هر تیمار به صورت هفتگی اندازهگیری گردید . در پایان آزمایش از هر تکرار یک پرنده ذبح و مورد تفکیک لاشه قرار گرفت . وزن زنده ، بازده لاشه خالص ، بازده ماهیچه سینه و ران و وزن چربی محوطهی شکمی و قسمتهای اندامهای داخلی شامل قلب ، کبد و; اندازهگیری گردید و نتایج مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد وزن نسبی لاشه و ماهیچه سینه با بکارگیری سینبیوتیک بعد از محدودیت غذایی در جیره به طور معنیداری بهبود یافت (p<0/05 ). وزن نسبی ماهیچه ران نیز در این تیمار نسبت به تیمار محدودیت غذایی بدون سینبیوتیک افزایش داشت (p<0/05). وزن نسبی اندامهای داخلی شامل قلب ، کبد، و; تحت تأثیر تیمارها قرار نگرفت .درصد وزن نسبی چربی محوطهی شکمی در تیمارهای تغذیه شده با پروبیوتیک کمتر بود که در تیمار بکارگیری سینبیوتیک بعد از محدودیت به طور معنیداری کاهش داشت. تفاوت معنیداری بین تیمارها از لحاظ وزن زنده و خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در پایان دوره مشاهده نشد((p<0/05
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0